Menü: milánói makaróni "vegásan"
görög saláta medvehagymával
Próbálunk az egészségesebb táplálkozás felé lépegetni. Persze csak óvatosan, kis lépésekkel, hiszen nem könnyű a megszokottól eltérni.
A milánói makarónit mindenki szereti, megszavazták a fiatalok, a "vegásan" szóval nem foglalkoztak különösebben. Ez azt jelentette, hogy ugyan volt némi hús is a raguban, de túlnyomó részt párolt zöldségekből és fűszerekből állt.
A salátába szintén próbáltam olyan friss, számukra kevésbé ismert zöldségeket belecsempészni, mint a cukkini, szárzeller és a medvehagyma. A medvehagyma most terem erdeinkben, friss, bio, immunerősítő és méregtelenítő hatása miatt, fogyasztása tavasszal különösen javasolt.
Nagy siker volt! Mindenki repetázott.
Pécsy Mária
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése