2010. november 15., hétfő

Főzés örömmel/4 2010.11.13.

A mai menü: sütőtökpüré-leves
                    tejberizs
                    gyümölcskompót
Nagyon egyszerű, mégis egy csomó feladat gyakorlását teszi lehetővé.
Ismét két  csapatot alakítottunk ki és külön-külön dolgoztunk. a fiúk a tejberizs főzését kapták fő feledatul, a lányok, a leves elkészítését.A kompót előkészítése közös munka volt. A képeken majd látszik, milyen lelkesen és igyekezettel dolgoztak a fiatalok. Nagyon finomra sikerült a vacsora.
Élmény volt számomra a vacsora utáni megbeszélés. Néha úgy érzem valahol elvész az információ, mintha nem figyelnének a feladatra... és most, egymás szavába vágva mondták el az egészséges táplálkozás alapelveit, kiegészítve még saját tapasztalataikkal!
Nagy öröm volt látni, hogy ennyire komolyan foglalkoznak ezzel, a mindannyiunk számára fontos témával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése